Impro-cabaretgezelschap Op Sterk Water bestaat uit een vaste kern die in wisselende bezetting optreedt. Op deze foto staan van links naar rechts Daniël Koopmans, Tim Zeegers, Roemer van der Steeg en Dave Luza.
Impro-cabaretgezelschap Op Sterk Water bestaat uit een vaste kern die in wisselende bezetting optreedt. Op deze foto staan van links naar rechts Daniël Koopmans, Tim Zeegers, Roemer van der Steeg en Dave Luza.

Cabaretiers Op Sterk Water in Podium Boxtel

Algemeen

Een wonderbaarlijke ontdekkingsreis en een onbekende tocht langs snelle grappen, intelligente invallen en ter plekke verzonnen vergezichten. Op Sterk Water: de absolute top van het 'impro-cabaret'. Zaterdag 16 januari is het gezelschap te zien in Podium Boxtel. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

In 1999 begon oprichter en voormalig artistiek leider René M. Broeders met een aantal cabaretiers in een klein zaaltje. Onder zijn leiding is de formatie uitgegroeid tot een vaste kern van ongeveer tien man die elke voorstelling in wisselende bezetting optreedt. Het collectief van cabaretiers, acteurs, muzikanten en taalkunstenaars speelt jaarlijks ongeveer tweehonderd voorstellingen. Niet alleen in theaters, maar ook bij bedrijven, scholen en op festivals en de radio. Op aanwijzingen van het publiek ontstaan sketches, scènes en liedjes.

Kaartjes kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via de website www.podiumboxtel.nl, bij Hebbes aan de Markt in Boxtel, supermarkt Jumbo in winkelcentrum Oosterhof en drogist Bewust Beter in Liempde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Bovenaanzicht van het verbouwingsplan van de Feestwinkel.
'Eerst vergunning, dan pas verbouwen' Algemeen 2 uur geleden
De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 2 uur geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 4 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 4 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 5 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 8 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 9 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 23 uur geleden