Tonprater Ad Hoevenaars neemt als vanouds de Boxtelse politiek op de korrel tijdens de Waggelrevue. (Foto: Gerard Schalkx).
Tonprater Ad Hoevenaars neemt als vanouds de Boxtelse politiek op de korrel tijdens de Waggelrevue. (Foto: Gerard Schalkx).

Waggelrevue nog niet uitverkocht

Algemeen

Voor de Waggelrevues die vrijdag 22 en zaterdag 23 januari van stapel lopen in het Eendengatse hofpaleis Denziz zijn nog altijd kaarten te koop. Komende zaterdag, 16 januari, kunnen belangstellenden vanaf 11.00 uur hun bestelde toegangskaarten in Denziz (Stationsstraat) afhalen tegen contante betaling van elf euro. Reserveren is alleen mogelijk via internet

Volgens de organisatoren belooft de Waggelrevue een gezellig avondje uit te worden. Zoals gebruikelijk neemt Ad Hoevenaars de lokale politiek op de korrel. Maar daarnaast treedt ook Ben van der Sangen uit Gemonde en Rien Bekkers uit Olland op. Beiden wonnen diverse prijzen tijdens kletswedstrijden. Carnavalsclub De Agterblijvers is na enkele jaren afwezigheid weer van de partij met een eigen sketch terwijl De Drie Kupkes, een kolderiek trio van de Red River Band, de rode draad voor haar rekening neemt. Dweilorkest Echdweil vertolkt het Eendengats carnavalslied: Nog Indje Dan. De Vijf Zaligheden, een leutformatie uit Lennisheuvel, zorgde afgelopen twee jaren voor een fraaie muzikale inbreng en is ook nu weer van de partij. Als vanouds tekent The Ducktownband voor de muzikale omlijsting, ook tijdens de pauze. Het duo De Dorini's verzorgt de afterparty.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar henk.van.weert@brabantscentrum.nl

Koningsdag in Esch.
Oranje tompouce voor gedecoreerden Esch Cultuur 40 minuten geleden
Sinds woensdagavond wordt er flink aan het podium gewerkt waar de artiesten en bands de komende dagen op gaan treden tijdens koningsnacht, Koningsdag en de oranjebraderie.
De oranjestemming stijgt, nu de temperatuur nog Cultuur 1 uur geleden
De duiventoren uit 1661 met op de achtergrond Het Groot Duijfhuis, dat nog ruim een eeuw ouder is.
Groot Duijfhuis opent de deuren MuBo 10 jaar 2 uur geleden
Schooljeugd kan zich uitleven tijdens het Koningshockey bij MEP. Dit jaar is er een snelheidsmeter geregeld zodat iedere kind zijn slagkracht te weten kan komen.
Snelheid hockeyslag meten bij MEP Sport 3 uur geleden
Het kerkje van Bokhoven.
Bokhovenlezing met Ger van den Oetelaar Duurzaamheid 3 uur geleden
Vorig jaar was het Concordiapark in Liempde op Koningsdag het toneel van de kleedjesmarkt. Dit keer verhuizen de kinderen naar de vuurput. Achter D'n Liempdsen Herd is een bijen- en plantenmarkt (foto boven).
Traditionele activiteiten in oranje Liempde Cultuur 5 uur geleden
Het monumentale kanunikkenhuisje op Duinendaal ligt in de schaduw van de Sint-Petrusbasiliek.
Museum Canonije brengt leven en werk kanunniken in beeld MuBo 10 jaar 7 uur geleden
Logo
Deze oude Porsche blinkt zo dat de wolken erin weerspiegelen.
Toertocht Lions: 2.500 euro voor Seniorenvervoer Verenigingen 21 uur geleden