Afbeelding

Kerfstfair in centrum Boxtel

Algemeen

Kerstchalets op de Markt, live muziek en een meet en greet met sprookjesprinses Elsa van de populaire film Frozen. In het centrum van Boxtel worden ook zondag 13 december de feestdagen ingeluid met allerlei activiteiten voor jong en oud. Ook maken bezoekers bij het inkopen kans op een tablet, beschikbaar gesteld door Expert Van Erp.

De winkels in het centrum zijn zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur, zodat mensen hun laatste inkopen voor de feestdagen kunnen doen. Daarnaast staan er op zondag tientallen kramen door de winkelstraten waar ondernemers leuke aanbiedingen uitstallen en waar ook externe partijen producten verkopen.

Op de Markt staat een skihut, die zaterdagavond werd gebruikt voor het Sneeuwbal, een samenwerking tussen Beleef Boxtel en de cafés Markzicht, De Nozem en Hart van Boxtel. Het winterse evenement, waarbij onder meer Dré Hazes junior ten tonele verscheen, was al weken geleden uitverkocht.

Verschillende lokale muziekgezelschappen maken die middag een rondje door het centrum om de Kerstfair muzikaal op te luisteren. Onder meer De Volle Bloas, het Dükerskoor, The Ducktownband en De Kikvorschen geven acte de présence.

Voor de jeugd staan er zondag allerlei attracties in het centrum, zoals een springklussen en draaimolen. Er loopt een kerstman rond die verrassingen uitdeelt en waarmee kinderen op de foto kunnen. Bijzonder is ook de meet & greet met Elsa, de prinses uit de populaire Disneyfilm Frozen. (Foto: Peter de Koning).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 3 uur geleden
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 5 uur geleden
Oranje Festival Boxtel opent vrijdag 26 april om 19.00 uur met internetsensatie Boer Harm.
Boer Harm stuwt kaartverkoop Oranje Festival Boxtel op Cultuur 7 uur geleden
Logo
Brunchconcert fanfare Sint-Lambertus Gemonde.
Sint-Lambertus Gemonde geeft smaakvol concert Cultuur 8 uur geleden
Afbeelding
Kampioensrace voor Taverbo nog niet helemaal gelopen Sport 10 uur geleden
Roel van der Sloot dirigeert het On Stage Orkest.
Gildenbondsjeugd swingt met Angela's Project Cultuur 10 uur geleden
Door het verlies van zondag, dreigt degradatie voor de rugbyers van het Boxtelse/Oisterwijkse combinatieteam Ducks/Oysters.
Degradatie dreigt voor rugbyteam Ducks/Oysters Sport 10 uur geleden
Kay Karssemakers vliegt voorbij het publiek met op de achtergrond het fraaie landschap van Zuid-Tirol.
Karssemakers rijdt naar top 15 in Trentino Sport 11 uur geleden