Afbeelding

Actualiteiten in Dommelland Live

Algemeen

In het programma Dommelland Live besteedt de lokale omroep op 22 september vanaf 20.30 uur aandacht aan een aantal actuele onderwerpen.

Boxtel gaat tijdelijke opvang verlenen aan zo'n veertig vluchtelingen bij De Kleine Aarde en in het voormalig huis van de zusters Oblaten aan de Prins Hendrikstraat. Wethouder Marusjka Lestrade is te gast om deze situatie te bespreken en om meer informatie te verstrekken hierover.

Boxtelaar Roeland Heesbeen is de initiatiefnemer van Jesus Christ Superstar in de voormalige Heilig Hartkerk en vertelt erover met muzikaal leider Dave Hanhart.

Erik van Schaaijk en Wilbert Meirmans komen namens 'Fratelli'. Een tragikomedie over drie vrienden die elkaar al hun leven kennen en alles met elkaar delen; hun vreugde maar ook hun verdriet.

In de uitzending gaan de muzikanten  Dennis Wels en Rudy Bressers (foto) zorgen voor de muzikale omlijsting van het programma. Ze treden later dit jaar op in De Rots met een ode aan hun muzikale held Bruce Springsteen.

De presentatie van Dommelland Live is in handen van Joleen van Rooij. De uitzending is te zien op digitaal kanaal 47 (Ziggo).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 1 uur geleden
Logo
Bovengrondse pmd-container bij Harperhof. Het is een ideale oplossing, maar geen ideale. Daarom kiest de gemeente nu voor een ondergronds alternatief.
Afvalinzameling bij flats gaat ondergronds Gemeente Boxtel 1 uur geleden
Het oudercomité van basisschool Sint-Lambertus gaat schuil achter een berg zakken met kleding. Het hoopt ook dit jaar veel textiel in te zamelen.
Basisschool Sint-Lambertus zamelt kleding in Jeugd 3 uur geleden
NS-station Boxtel.
Tijdelijk geen treinen van en naar Tilburg Algemeen 4 uur geleden
Logo
Wim Lieste voor zijn chalet in recreatiepark Dennenoord.
'Ik volg mijn eigen route' Human Interest 5 uur geleden
MEP-verdedigster Guusje Bosma probeert een tegenstandster van de bal te houden.
Vrouwen MEP stijgen drie plaatsen op ranglijst Sport 5 uur geleden
De Boxtelse basketballetjes van het team U10 voor aanvang van de uiteindelijk gewonnen wedstrijd tegen Bladel.
Jongste basketballers JRC kampioen Sport 7 uur geleden
Bart en Kirsten Looymans (rechts) ontvingen dinsdag 16 april hun ACSI-award bij de campingspecialist in het Gelderse dorpje Andelst nabij Beuningen.
De Helfterkamp van Bart en Kirsten is de beste fietscamping Human Interest 7 uur geleden