Een medewerker van een bedrijf aan de Van Salmstraat raakte zaterdag gewond na een val. Een traumahelikopter bracht hem over naar het Sint-Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. (Foto: Sander van Gils).
Een medewerker van een bedrijf aan de Van Salmstraat raakte zaterdag gewond na een val. Een traumahelikopter bracht hem over naar het Sint-Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. (Foto: Sander van Gils). Foto: Sander van Gils

112-berichten weekeinde

Algemeen

De Boxtelse politie en ambulances zijn zaterdag en zondag uitgerukt voor verschillende incidenten. Zo raakte een man gewond bij een bedrijfsongeval aan de Van Salmstraat. Ook raakten een motorcrosser en een automobilist gewond bij twee verschillende ongelukken.

Een medewerker van een bedrijf aan de Van Salmstraat op bedrijventerrein Ladonk raakte zaterdagochtend rond zeven uur gewond toen hij vanaf grote hoogte naar beneden viel. Hij kwam zo ongelukkig terecht dat er naast meerdere ambulances ook een traumateam werd opgeroepen. De traumahelikopter landde op het braakliggende terrein tegenover het bedrijfspand. Onder begeleiding van een trauma-arts werd het slachtoffer overgebracht naar het Sint-Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. De arbeidsinspectie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid doet onderzoek naar het ongeluk.

Een motorcrosser kwam zaterdagmiddag ten val in de berm van de rijksweg A2 bij Liempde. Hij reed tussen de vangrail en de afrastering met de Bestseweg. Het slachtoffer werd opgemerkt door enkele fietsers die over de parallelweg reden. De man werd door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Een andere motorcrosser werd bekeurd door de aanwezige politie voor de staat van zijn kentekenplaat. 

Een automobilist botste zaterdagnacht rond vijf uur tegen de vangrail van de rijksweg A2 tussen Boxtel en Vught. Na de klap kwam de auto tot stilstand op één van de rijstroken van de snelweg. De bestuurder raakte daarbij gewond. Er was sprake van rookontwikkeling door geactiveerde airbags, waardoor ook de brandweer werd opgeroepen. Bij controle bleek dat de man alcohol had gedronken en bovendien niet in het bezit was van een rijbewijs. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

De vlammen reikten meters hoog.
Verwarring over het opstoken van snoeihout 112 33 minuten geleden
Harrie en Jolanda van Erp in café D'n Boer.
Café D'n Boer toch nog een paar keer geopend MuBo 10 jaar 2 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: PMD-crisis Opinie 2 uur geleden
Logo
Teun Bressers, Ingrid Saris (beiden 12,5 jaar) en Anja van Beers (50 jaar) vierden hun jubileum zaterdag bij fanfare Concordia in Liempde.
Fanfare Concordia transformeert naar muziekvereniging Verenigingen 3 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 5 uur geleden
Afbeelding
De beste autoverzekering vinden voor jouw auto Zakelijk 6 uur geleden
Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 21 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 22 uur geleden