Cabaretier Steven Brunswijk, alias Braboneger, staat donderdag 16 november in Podium Boxtel met zijn voorstelling 'Als ik mezelf kon zijn'.
Cabaretier Steven Brunswijk, alias Braboneger, staat donderdag 16 november in Podium Boxtel met zijn voorstelling 'Als ik mezelf kon zijn'.

'Braboneger' in Podium Boxtel

Algemeen

Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is wat Steven Brunswijk, beter bekend als de Braboneger, zich afvraagt in zijn voorstelling: 'Als ik mezelf kon zijn'. Donderdag 9 november treedt de cabaretier op in Podium Boxtel aan de Burgakker.

Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil zonder consequenties en zonder schaamte zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed maar belemmeren de vrijheid.Daarom gaat Brunswijk, onder meer bekend van het televisieprogramma 'De Braboneger Verkaast' dieper in op deze gevoelens en laat mensen tijdens zijn voorstelling hun ware aard zien.

Brunswijk werd bekend toen zijn filmpje 'Gewoon Betalen' op de website Dumpert verscheen. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. Eerder kwam hij al met de voorstelling 'Vooroordelen'. ,,Ik wil mensen gewoon laten lachen", aldus Brunswijk op zijn website. ,,Ik voel mij thuis op het podium, ik kan mezelf zijn."

Kaarten kosten 16 euro en zijn verkrijgbaar via www.podiumboxtel.nl of bij Hebbes (Markt), bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat), Jumbo (winkelcentrum Oosterhof) of drogisterij Bewust Beter (Nieuwstraat, Liempde). De voorstelling begint om 20.15 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het verkeerspunt in de Boxtelseweg nabij de Poort van Liempde is in 2022 volgens het college van B en W verbeterd door het aanbrengen van haaientanden om de voorrangssituatie te verduidelijken.
Twist fietsoversteek Boxtelseweg voorbij Algemeen 10 uur geleden
Logo
De kliko voor medisch afval is Stefan de Nijs van Combinatie95 een doorn in het oog: 'Een grove privacyschending.'
'Kliko medisch afval met gele klep grove privacyschending' Politiek 11 uur geleden
Gynaecoloog Mieke Kerkhof.
Vrouwengilde: belevenissen van een gynaecoloog Verenigingen 13 uur geleden
Loes Neuteboom en Kylian Gutensohn staan samen op het hoogste treetje van het erepodium. Ze wonnen goud tijdens Skills the Finals in de categorie Groen, grond en infra.
Studenten Yuverta mbo Boxtel winnen brons en goud Jeugd 14 uur geleden
Driehonderd man bezochten de expositie van Boxtel Ontspant.
Bezoekers weten foto-expositie Boxtel Ontspant te waarderen Cultuur 15 uur geleden
Lizzy Nonnemaker (links) en Suzanne Wouters van Boxtheater maken zich op voor de uitvoering van 'In voor- en tegenspoed', dat gaat over een stel dat elkaar ontmoet via datingapp Tinder.
Bijna uitverkocht Boxtheater in première Cultuur 17 uur geleden
Logo
Het speelveldje tussen het Pastoor Van Besouwplein en Hoogheemflat 1 (Steenbok) is in beeld als locatie voor twaalf flexwoningen.
'We zetten ambitie voor 300 flexwoningen door' Bouwen en wonen 27 mrt, 17:00
Logo
Kleurrijke versieringen vrolijken hartje Boxtel op, een initiatief van Bruisend Centrum.
Nieuwe versieringen in hartje Boxtel Economie 27 mrt, 15:30