09:22:50    woensdag, 16 oktober 2019
brabants centrum logo

Leden

 

Stichting Brabants Centrum

Ons werk als stichting kunnen we echt doen door de steun van de vele duizenden leden en lokale ondernemers. We gebruiken onze kracht om, daar waar we kunnen, bij te dragen aan een levendige en betrokken gemeenschap in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch en Gemonde.

De lidmaatschappen in één oogopslag:

(Voor iets meer dan € 1,- per week twee kranten!)

 

De Stichting Brabants Centrum bestaat weliswaar al sinds 1944, maar staat zeker niet stil. De komende zeven decennia willen we verder met al onze duizenden leden die we nog meer gaan koesteren dan ooit.

In één oogopslag ziet dat er zo uit:

Uw keuze

 

Afhankelijk van uw huidige situatie heeft u een aantal keuzes:

  1. Ik ben nu geen lid, maar wil graag het all-inclusive lidmaatschap. Klik hier voor meer informatie en om u op te geven.
  2. Ik ben lid, maar heb nog geen digitale kranten en ledenvoordelen. Klik hier om dat te regelen.
  3. Ik ben een lokale ondernemer en nog geen lid, maar wil graag het Business lidmaatschap. Klik hier voor meer informatie en om u op te geven.
  4. Ik ben lokale ondernemer en reeds lid en wil dit graag omzetten naar het Business lidmaatschap. Klik hier voor meer informatie en om te omzetting te regelen.

 

Wat betekent uw lidmaatschap?

 

  • U maakt het met achtduizend andere leden mogelijk dat de stichting zich voor onze dorpen in kan blijven zetten.
  • U ontvangt iedere week uw lokale ‘dagblad op donderdag’ in de bus ( of ook digitaal)  met letterlijk alles over Boxtel.
  • U zorgt ervoor dat in uw dorp, als een van de weinige plaatsen in Nederland ,een onafhankelijke redactie de politiek volgt en uitlegt. Vijf journalisten staan hier borg voor.
  • U wordt als lokale ondernemer gewaardeerd.
  • U zorgt ervoor dat Brabants Centrum alle verenigingen, stichtingen en de lokale economie blijft steunen.

 

Kortom;

 

Word lid en profiteer van alle voordelen!

Vul het onderstaande forumlier in of bel ons (0411-672513) of kom even langs op kantoor op maandag tot en met donderdag van 09.00-17.00 uur (Prins Bernardstraat 5, Boxtel). 

 

Ja, ik word lid van stichting Brabants Centrum op basis van All-Inclusive lidmaatschap (€ 52.89 per jaar, automatische incasso)

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen

Met voordelen, die u alleen krijgt als u lid bent. Met nog meer voordelen, als u kiest voor het all-inclusive lidmaatschap

Ook onze lokale ondernemers willen we waarderen en koesteren. Voor hen hebben we het Business lidmaatschap. Met alle voordelen van een gewoon lidmaatschap met nog wat extra. Tenslotte dragen zij bij aan de economische voorspoed in onze dorpen.

 

 

 

 

 

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Gemeente Boxtel Beleef Boxtel EmielTechniek Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Doornmalen electro Geerts advies Café zaal Kloosterzicht