Afbeelding
Foto: Peter de Koning / PDKfoto

Tijdens paasdagen werk aan het spoor

Algemeen

ProRail werkt van 11 tot en met 16 april overdag en 's nachts samen met aannemer Swietelsky aan het spoor in Boxtel. Het gaat om onderhoud aan de wissels in het spoor, het perron en de kabels en leidingen naast het spoor.

De werkzaamheden kunnen zorgen voor extra verkeersdrukte in de buurt van het station. Ook kunnen omwonenden van het spoor soms last hebben van geluid, trillingen of bouwverlichting.
In verband met Corona/Covid-19 volgt de aannemer bij deze werkzaamheden het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ dat door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties is vastgesteld. Tijdens de werkzaamheden rijden er mogelijk minder treinen. Het P+R terrein aan de centrumzijde is tijdens de werkzaamheden buiten gebruik. Het P+R terrein van de NS aan de achterzijde van het station kan wel gebruikt worden.
Tijdens de werkzaamheden wordt een depot ingericht op het P+R terrein aan de centrumzijde van Boxtel voor de opstelling van een grote kraan. Op vrijdag 10 april beginnen ProRail en de aannemer met het inrichten van het depot. (Foto: Peter de Koning)


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het Bell-orkest, een gelegenheidsformatie met leden van alle muziekverenigingen in de gemeente Boxtel, repeteerde zondag voor het eerst.
Bell-orkest maakt zich op voor jubilerende fanfares Cultuur 3 uur geleden
Logo
Bovengrondse pmd-container bij Harperhof. Het is een ideale oplossing, maar geen ideale. Daarom kiest de gemeente nu voor een ondergronds alternatief.
Afvalinzameling bij flats gaat ondergronds Gemeente Boxtel 3 uur geleden
Het oudercomité van basisschool Sint-Lambertus gaat schuil achter een berg zakken met kleding. Het hoopt ook dit jaar veel textiel in te zamelen.
Basisschool Sint-Lambertus zamelt kleding in Jeugd 5 uur geleden
NS-station Boxtel.
Tijdelijk geen treinen van en naar Tilburg Algemeen 6 uur geleden
Logo
Wim Lieste voor zijn chalet in recreatiepark Dennenoord.
'Ik volg mijn eigen route' Human Interest 7 uur geleden
MEP-verdedigster Guusje Bosma probeert een tegenstandster van de bal te houden.
Vrouwen MEP stijgen drie plaatsen op ranglijst Sport 7 uur geleden
De Boxtelse basketballetjes van het team U10 voor aanvang van de uiteindelijk gewonnen wedstrijd tegen Bladel.
Jongste basketballers JRC kampioen Sport 9 uur geleden
Bart en Kirsten Looymans (rechts) ontvingen dinsdag 16 april hun ACSI-award bij de campingspecialist in het Gelderse dorpje Andelst nabij Beuningen.
De Helfterkamp van Bart en Kirsten is de beste fietscamping Human Interest 9 uur geleden