Impressie van het woonconcept dat ontwikkelaar zonder winstoogmerk Blue Millies wil realiseren in onder andere de gemeente Boxtel. De illustratie is gemaakt door de Boxtelse Myrte van Rijt.
Impressie van het woonconcept dat ontwikkelaar zonder winstoogmerk Blue Millies wil realiseren in onder andere de gemeente Boxtel. De illustratie is gemaakt door de Boxtelse Myrte van Rijt. Foto: Myrte van Rijt.

Bijeenkomst woningbouw

vrijdag 5 april 2024 14:00 tot 20:00

Veel groen, gezellige buurt, maar ook privacy, (sport)voorzieningen, voordelige, duurzame huizen en kringlooplandbouw. Dat is in een notendop Blue Millies: woonwijk van de toekomst. De ontwikkelaar zonder winstoogmerk van onder anderen Steef van Lokven, oud-inwoner van Esch, hoopt de eerste pilot in Boxtel te realiseren. Vrijdag 5 april van 14.00 tot 20.00 uur organiseert Blue Milies een evenement over de toekomst van wonen in De Walnoot.

Onder andere wethouder Désiré van Laarhoven, een vertegenwoordiger van projectontwikkelaar Heijmans, Boudewijn Tooren van Creabitat en Marjolein Jonker, aanjager van tiny houses in Nederland, spreken op het evenement. Aanmelden en meer info: www.bluemillies.nl

Locatie