Tijdens het Kindermuziekfestival kan de jeugd onder meer diverse instrumenten uitproberen.
Tijdens het Kindermuziekfestival kan de jeugd onder meer diverse instrumenten uitproberen. Foto: Albert Stolwijk, 2022.

JooP Kindermuziekfestival

zaterdag 13 april 2024 14:00 tot 16:00

Als afsluiting van de nationale Kindermuziekweek houdt JooP Muziekopleiding een Kindermuziekfestival. Kinderen en hun ouders kunnen kennismaken met uiteenlopende instrumenten, er is een muziekspeeltuin en jeugd kan een eigen instrument maken. Ook zijn er optredens naar aanleiding van diverse muzikale workshops die vanaf medio maart werden gehouden op diverse basisscholen. Een nieuw Boxtels kinderkoor presenteert zich voor het eerst en TikTok-held Jeffrey Parmentier (deejay en trompettist) is te gast. Meer informatie: www.muziekjoop.nl of info@muziekjoop.nl.

Locatie