Circus Harlekino op evenemententerrein D'n Tip in LIempde.
Circus Harlekino op evenemententerrein D'n Tip in LIempde. Foto: Bas van den Biggelaar.

Circus Harlekino

zaterdag 13 april 2024 16:00

Circus Harlekino bezoekt net als vorig jaar Liempde. De artiesten brengen een geheel nieuwe show. De voorstellingen, vier in totaal, vinden plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april in de tent op evenemententerrein D’n Tip.

Vrijdag 12 april kan publiek om 19.00 uur in de grote circustent terecht, de dag erna is de voorstelling om 16.00 uur. Zondag 14 april ten slotte, zijn er twee shows, één om 12.00 uur en één om 15.00 uur. De prijs van een kaartje varieert van veertien tot 26 euro per persoon, afhankelijk van zitplaats en leeftijd. Tickets zijn te bestellen via de website www.circusharlekino.nl of vanaf een uur voor aanvang van de show aan de circuskassa op het evenemententerrein.

Rode draad in de voorstelling vormt de jonge komiek Brad Garcia, die niet alleen met grappen en grollen strooit, maar ook zijn kunsten op een enorme trampoline vertoont. Het Engels-Franse duo The Sangers verschijnt in de piste met honden die hun baasjes op speelse wijze telkens te slim af zijn.

Uiteraard bevat het programma ook de nodige acrobatiek. Het Hongaarse artiestenpaar Lénárd en Daniela beheerst het rijden op een eenwieler tot in de puntjes. De twee springen over elkaar en spelen met vuur.

Locatie