Aftrap jongerenteam WSD Kwikstart.
Aftrap jongerenteam WSD Kwikstart. Foto: Hans van Doorn.

WSD Kwikfest

donderdag 11 april 2024 12:00 tot 17:00

Een festival waar jongeren terecht kunnen die hulp nodig hebben bij hun zoektocht naar werk of stage. Dat is Kwikfest. WSD is de organisator en wil op deze manier jeugd tussen 15 en 27 jaar kennis laten maken met haar initiatief Kwikstart.

Het evenement vindt plaats op donderdag 11 april bij boerderij ‘t Dommeltje op Hoog Munsel in Boxtel en duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Jongeren en professionals uit de hele regio kunnen zich voor Kwikfest aanmelden. Deelnemers kunnen onder meer heftruck rijden, graffiti spuiten, een workshop boksen volgen of virtual reality beleven. Tevens kunnen zij kennismaken met verschillende werkplekken en krijgen jongeren er informatie over een traject naar werk.

Binnen het initiatief WSD Kwikstart staat ontwikkeling centraal, met begeleiding, training en aandacht. Zo leggen jongeren de link tussen hun talenten en hun kansen op de arbeidsmarkt. Meer informatie en aanmelden via www.wsdkwikstrart.nl/kwikfest-2024.

Locatie