Popkoor Voices.
Popkoor Voices. Foto: eigen collectie.

Popkoor: Voices Beats

zondag 17 maart 2024 14:00

Op beats van swingende popmuziek, stevige rock, maar ook kwetsbare luisterliedjes, houdt Popkoor Voices op zaterdag 16 en zondag 17 maart twee concerten in multiculturele accommodatie De Serenade aan de Oude Dijk 117. Onder de noemer Voices Beats belooft de zanggroep twee voorstellingen waarvan de ‘harten vanzelf harder gaan kloppen’.

Het concertprogramma is opgebouwd rond vier thema’s met variërende tempo’s, klank en sfeer. Bezoekers horen meer recente popsongs zoals Multicolor (Son Mieux) en Uprising (Muse), maar ook epische classics zoals Mr Blue Sky (ELO) en rockballads waaronder Soldier on (DI-RECT). Het muzikale repertoire wordt vergezeld met passende beelden, kleuren en verrassende choreografie.

Popkoor Voices bestaat inmiddels ruim twintig jaar. De vijfendertig enthousiaste leden staan onder leiding van dirigente Miriam Mattheeuwse-van den Boer. Het koor wordt begeleid door de Voices-band, onder leiding van John Pouwels, de choreografie wordt verzorgd door Corine den Braven. Muzikale gast tijdens de optredens in maart is de Liempdse saxofoniste Janneke Pouwels.

Het eerste concert op 16 maart 2024 begint om 20.00 uur, het optreden daags erna start om 14.00 uur. Entree bedraagt 14 euro, reserveren kan via www.voicesliempde.nl.

Locatie