Afbeelding
Foto: Hans Verberk.

Oxalis 35+ Dubbeltoernooi

zaterdag 16 maart 2024 9:00 tot zondag 24 maart 18:00

Tennisduo’s gaan van zaterdag 16 tot en met zondag 24 maart met elkaar de strijd aan op de kunstgrasbanen van LTV De Merletten. In die periode wordt het Oxalis 35+ Dubbeltoernooi gehouden.

De inschrijving voor de recreatieve korte competitie in park Molenwijk, is geopend. Tennis- én padelkoppels kunnen zich inschrijven voor de heren- en damesdubbel, maar ook gemengde teams kunnen zich aanmelden. De speelsterktes lopen van 4 tot en met 8, het wedstrijdschema is zoveel mogelijk ingedeeld als poulesysteem.

Op de slotdag van het toernooi staat een borrelmiddag gepland voor alle deelnemers. Dan zal ook de Bert Kuiper-bokaal worden uitgereikt aan de sportiefste tennis- en/of padelspeler. Inschrijven kan tot en met zaterdag 2 maart via www.toernooi.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 9 euro per persoon.

Locatie