Vorig jaar organiseerde WSD een ludieke wervingsactie bij Het Goed onder de noemer Kom Keeten. Bij de kringloopwinkel aan de Industrieweg houdt het sociaal ontwikkelbedrijf op 29 februari een inloopmoment voor werkzoekenden.
Vorig jaar organiseerde WSD een ludieke wervingsactie bij Het Goed onder de noemer Kom Keeten. Bij de kringloopwinkel aan de Industrieweg houdt het sociaal ontwikkelbedrijf op 29 februari een inloopmoment voor werkzoekenden. Foto: Karin Schoenmakers.

Inloopmiddag werkzoekenden

donderdag 29 februari 2024 14:00 tot 16:00

Werk vinden is niet voor iedereen even makkelijk. Mensen die willen werken maar moeite hebben om passend werk te vinden, kunnen daarbij hulp krijgen van de WSD. 

Donderdag 29 februari staat tussen 14.00 en 16.00 uur een consulent van het sociaal ontwikkelbedrijf paraat bij kringloopwarenhuis Het Goed aan de Industrieweg 6. Deze persoon geeft toelichting over hoe WSD kan helpen.

Locatie