In gemeenschapshuis De Rots is maandelijks een tweedehands markt.
In gemeenschapshuis De Rots is maandelijks een tweedehands markt. Foto: Bas van den Biggelaar.

Tweedehands markt

zondag 25 februari 2024 13:00 tot 16:00

Liefhebbers van tweedehands spulletjes kunnen zondag 25 februari hun hart ophalen. Dan houdt vogelvereniging Vogelvreugd Ons Ideaal haar weer een rommelmarkt in gemeenschapshuis De Rots. 

De vogelvereniging organiseert de markt aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel om de clubkas te spekken. Bezoekers treffen er tussen 13.00 en 16.00 uur een verscheidenheid aan artikelen die nog prima een tweede leven kunnen krijgen, verdeeld over zo’n zeventig tafels. 

De entree bedraagt 1,50 euro. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Voor de markt zijn nog verkooptafels beschikbaar. Meer informatie via jan@vogelvreugdonsideaal.nl of telefoonnummer 06-22 54 77 44.

Locatie