Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

Sjoelkampioenschap

zaterdag 30 september 2023 20:00

Het wereldkampioenschap sjoelen vond onlangs in Beneden-Leeuwen plaats. Zaterdag 30 september klinkt in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat het ketsen van de harde schijven. Die dag is de eerste editie van het open Boxtels sjoelkampioenschap

Het toernooi begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. Deelnemers, ervaren of niet, spelen in tweetallen vier rondes. De beste sjoelers komen vervolgens in de finale terecht. Voor de drie beste teams zijn geldprijzen beschikbaar en er is een wisselbokaal. Deelname kost tien euro per team. Aanmelden kan ook individueel, de organisatie stelt uit de losse inschrijvingen koppels samen. Inschrijven kan via kaartverkoop@derotsboxtel.nl of telefoonnummer 06-40 57 33 65. Er kunnen maximaal veertig teams meedoen.

Locatie