Ontmoetingscentrum De Schakel is te vinden aan de Clarissenstraat en is met een glazen gang verbonden met de naastgelegen kerk van de Protestantse Gemeente.
Ontmoetingscentrum De Schakel is te vinden aan de Clarissenstraat en is met een glazen gang verbonden met de naastgelegen kerk van de Protestantse Gemeente. Foto: Albert Stolwijk.

Samen aan Tafel

maandag 25 september 2023 18:00 tot 19:30

Het project Samen aan tafel van de Protestantse Gemeente Boxtel brengt ontmoetingen en contacten tot stand. De eerstvolgende gezamenlijke maaltijden zijn op de maandagen 25 september, 23 oktober en 20 november, in De Schakel aan de Clarissenstraat 18.

Vrijwilligers koken een eenvoudige maar voedzame maaltijd die de aanwezigen in een ongedwongen sfeer nuttigen. Niet alleen leden van de Protestantse Gemeente zijn welkom, ook andere belangstellenden kunnen zich aanmelden. Binnen de werkgroep die het project verzorgt, is wat veranderd. John Gergis moest wegens drukke werkzaamheden afhaken. Marianne van Krimpen versterkt nu het team.

Om 18.00 uur start telkens het gezamenlijke diner, bezoekers kunnen vanaf 17.45 uur binnenstromen. Wie mee wil eten kan zich aanmelden via samenaantafel@pg-boxtel.nl of na 18.00 uur bellen met Andrea Peters, 06 - 12 22 47 44. De organisatie vraagt een vrijwillige bijdrage om uit de kosten te komen.

Locatie