In gemeenschapshuis De Rots is 24 september weer een 2ehands markt.
In gemeenschapshuis De Rots is 24 september weer een 2ehands markt. Foto: Bas van den Biggelaar.

Tweedehands markt

zondag 24 september 2023 13:00 tot 16:00

Weer snuffelen tussen spullen uit tweede hand

Nu de zomervakantie weer voorbij is, start ook het seizoen voor de tweedehands markten in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat weer op. De volgende editie is op zondag 24 september tussen 13.00 en 16.00 uur.

Vogelvereniging Vogelvreugd Ons Ideaal is ook nu weer de organiserende vereniging achter de maandelijkse markten. Op de benedenverdieping van De Rots vinden bezoekers weer een verscheidenheid aan artikelen die nog prima een tweede leven kunnen krijgen. 

De entree bedraagt 1,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Voor de markt van 24 september zijn nog tafels beschikbaar voor verkopers. Neem voor meer informatie contact op via jan@vogelvreugdonsideaal.nl of telefoonnummer 06-22 54 77 44.

Na twee maanden vakantieperiode gaan wij onze tweedehands markten weer opstarten.Zondag 24 september gaat vogelvereniging Vogelvreugd Ons Ideaal opnieuw een gezellige Tweedehands markt organiseren binnen in Gemeenschapshuis “de Rots” Nieuwe Nieuwstraat 7 te Boxtel.Voor deze markt zijn nog enkele tafels beschikbaar, voor informatie of reservering zie onderstaand telefoonnummer of mail adres.
Wederom zal de gehele benedenverdieping omgetoverd worden tot een grote markplaats met een grote verscheidenheid aan artikelen die zeker de moeite waard zijn voor een tweede leven.Een middagje lekker neuzen op zoek naar iets leuks.Lekker snuffelen tussen de tweedehands artikelen op de goed gevulde tafels.De zaal is open vanaf 13.00 uur en om 16.00 uur sluiten we de deuren.Voor de prijs hoeft u het niet te laten: entree is slechts € 1,50 per persoon; kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.Dus graag tot ziens op zondag 24 september.
Reserveren? Wees er snel bij want vol is vol.Meer informatie over deze of onze andere markten kan u krijgen d.m.v. het sturen van een e-mail aan jan@vogelvreugdonsideaal.nl of bellen met telefoon 06 22547744.
Onze komende markten zijn op zondag 29 oktober en zondag 26 november.Al onze markten vinden plaats in Gemeenschapshuis de Rots Nieuwe Nieuwstraat 7 Boxtel.

Locatie