Afbeelding
Foto: eigen collectie.

Vredesbijeenkomst

zaterdag 23 september 2023 11:00 tot 14:00

In het kader van de Vredesweek, houdt het Interreligieus Platform Boxtel zaterdag 23 september een bijeenkomst. Iedereen kan gratis aansluiten bij de activiteit, die plaatsvindt van 11.00 tot 14.00 uur in de protestantse kerk aan de Clarissenstraat. 

De zogeheten Vredesbijeenkomst is met muziek, poëzie en een verhaal. Ook wordt er een lunch georganiseerd met medewerking van de katholieke kerk en de moskeeën. Dit om elkaar beter te leren kennen. De lopers die door bezoekers van de Bazaar Boxtel in juli zijn versierd met handafbeeldingen, komen op de tafels te liggen.

De Vredesweek wordt landelijk georganiseerd door PAX en vindt plaats dit jaar plaats van zaterdag 16 tot en met zondag 24 september.

Locatie