Afbeelding
Foto: Bibliotheek Boxtel.

Koffie met Kennis

dinsdag 19 september 2023 10:00 tot 12:00

Koffie met Kennis in Bibliotheek Boxtel  


Ontmoeting en samen ervaringen delen over onderwerpen en gedachten die jou bezighouden: dàt doen we bij Koffie met Kennis. Iedere derde dinsdagochtend van de maand bespreken we een ander thema in Bibliotheek Boxtel. De eerste editie na de zomer trappen we af met Koosje de Leeuw. 

De volgende Koffie met Kennis op 19 september staat in het teken van jeugd in de jaren ’60. Koosje de Leeuw blikt met ons terug op haar jeugd in de bevrijdende jaren 60. Hoe zag de wereld er toen ook alweer uit? En hoe kijkt ze terug op haar rol als meisje in het gezin? Een herkenbaar verhaal voor iedereen die geboren is net na de oorlog. 

Koffie met Kennis 

We delen vaak meer dan we denken en het is fijn om samen ervaringen uit te wisselen, zo leer je ook weer nieuwe dingen van elkaar en van een deskundige. Iedere derde dinsdag van de maand is er Koffie met Kennis met elke keer een ander thema. En er is altijd koffie met wat lekkers. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meepraten? Kom dan een kijkje nemen op dinsdagochtend in Bibliotheek Boxtel. Wel graag aanmelden. 

Koffie met Kennis is een samenwerking van Bibliotheek Boxtel, KBO Boxtel en Contour de Twern Boxtel. 

 19 september (volgende edities op 17 oktober en 21 november) | 10:00 -12:00uur | Bibliotheek Boxtel | gratis, graag aanmelden via de website of boxtel@huis73.nl  

Locatie