Workshop brood bakken

zaterdag 8 juli 2023 13:00

De bakkers van het gilde van D’n Liempdsen Herd leren zaterdag 8 juli deelnemers aan de workshop zelf brood bakken. De inschrijving is nu opengesteld.

De deelnemers gaan aan de slag met het kneden van het deeg, natuurlijk onder begeleiding van de ervaren bakkers. Daarnaast geven zij alle geheimen prijs van een goede receptuur en krijgt iedereen aanwijzingen en tips hoe het brood kan worden gebakken. De deelnemers gaan aan het einde van de middag naar huis met twee zelfgemaakte en in de authentieke, houtgestookte oven gebakken broden.

De workshop start om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten bedragen 24,95 euro en zijn na afloop aan de kassa van D’n Liempdsen Herd te voldoen. Een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en een consumptie naar keuze is bij de prijs inbegrepen.

Er kunnen maximaal tien personen meedoen aan deze activiteit. Inschrijven is mogelijk door te mailen naar info@liempdsenherd.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer.

Locatie