Cabaretière Elke Vierveijzer uit Liempde won in 2021 de prestigieuze cabaretprijs Poelifinario en presenteert de preview in Podium Boxtel. Later in het seizoen presenteert ze in het theater aan de Burgakker haar eigen programma Drift.
Cabaretière Elke Vierveijzer uit Liempde won in 2021 de prestigieuze cabaretprijs Poelifinario en presenteert de preview in Podium Boxtel. Later in het seizoen presenteert ze in het theater aan de Burgakker haar eigen programma Drift. Foto: zelfportret.

Preview theaterseizoen ‘23-’24

donderdag 8 juni 2023 20:15

Niemand minder dan Elke Vierveijzer neemt het publiek in Podium Boxtel donderdag 8 juni aan de hand voor de preview op het seizoen 2023-2024. Naast de gelauwerde cabaretière en zangeres uit Liempde staan ook singer-songwriter Eric Devries en een stand-up comedian van de Knock-Out Comedy Crew op de bühne. Tijdens de preview wordt het volledige theaterprogramma voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

Podium Boxtel kijkt na een uitermate succesvol verlopen theaterseizoen met veel uitverkochte voorstellingen reikhalzend uit naar een nieuwe jaargang. Bezoekers van de preview maken tijdens een avondvullende show in woord, beeld en geluid kennis met alle artiesten die vanaf september op de planken van het theater aan de Burgakker staan.

EERSTE VERKOOP

Elke Vierveijzer, vorig jaar ook presentator van de preview, keert enthousiast terug en blikt natuurlijk vooruit op de show die ze later in het seizoen in Podium Boxtel zelf opvoert. Tijdens de preview wordt meer dan een tipje van de sluier opgelicht over alle voorstellingen die in het seizoen 2023-2024 te zien zijn.

Theaterbezoekers die op 8 juni op de preview aanwezig zijn, kunnen op dezelfde avond als eerste toegangskaarten voor alle voorstellingen aanschaffen. De reguliere online kaartverkoop voor alle shows in Podium Boxtel start daags na de preview, op vrijdag 9 juni.

Toegangskaarten voor de preview (aanvang 20.15 uur) kosten vijf euro (inclusief pauzedrankje) en zijn online verkrijgbaar via www.podiumboxtel.nl.

p Elke Vierveijzer uit Liempde, winnares van de felbegeerde cabaretprijs Poelifinario in 2021, presenteert donderdag 8 juni de preview in Podium Boxtel.  Foto: zelfportret.

Locatie