De Markt liep in 2022 vol tijdens het slot van de vijftigste Boxtelse avondvierdaagse met honderden jonge wandelaars.
De Markt liep in 2022 vol tijdens het slot van de vijftigste Boxtelse avondvierdaagse met honderden jonge wandelaars. Foto: Hans van Doorn.

Avondvierdaagse

dinsdag 6 juni 2023 18:00 t/m 21:00

De Boxtelse avondwandelvierdaagse staat van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni op het programma. Voorinschrijven is al mogelijk en kan tot en met zaterdag 3 juni. 

Om de nodige variatie te bieden en heel Boxtel bij de vierdaagse te betrekken, starten de wandelaars elke dag ergens anders. Dinsdag bij De Rots, woensdag vanaf De Walnoot, donderdag bij de Sint-Theresiaschool in Lennisheuvel en vrijdag vanuit het Jacob-Roelandslyceum. Deelnemers kunnen vijf of tien kilometer lopen. De eerste drie dagen starten zij tussen 18.00 en 19.00 uur, op de slotdag beginnen de lopers op de langste afstand om 17.30 uur en op de kortste om 18.30 uur. De finish is op de Markt.

Het is de 51e keer dat het wandelevenement wordt gehouden, maar de eerste editie die De Keistampers organiseert de vlag van de KBO. Vorig jaar werd de wandelsportvereniging ontbonden en ging zij verder als groep bij de Boxtelse afdeling van de seniorenclub. Een gebrek aan opvolgers binnen het bestuur was de reden van deze maatregel: daardoor kon de avondvierdaagse blijven voortbestaan.

AANMELDEN

Inschrijven met medaille 3,90 euro en zonder 2,40 euro. Wie zich niet van tevoren inschrijft, betaalt een euro meer. Leden van KBO Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde mogen gratis meelopen, een medaille kost wel geld. Aanmelden via www.dekeistampers.nl.

Locatie