Pim Lavaleije en Lisa van Nunen tijdens de eerste editie van Park Live. Die werd vier jaar geleden gehouden.
Pim Lavaleije en Lisa van Nunen tijdens de eerste editie van Park Live. Die werd vier jaar geleden gehouden. Foto: Peter de Koning, 2019.

Park Live

zondag 11 juni 2023 17:00 tot 21:00

Live in Liempde mag dan wel stijf zijn uitverkocht. Maar iedereen is zondag 11 juni vanaf 17.00 uur nog altijd welkom op het gratis toegankelijke Park Live bij bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd

Het erf van de monumentale boerderij aan de Barrierweg wordt omgetoverd tot minifestival. Verschillende popbands treden op tijdens het vier uur durende festijn. Zoals Rimpelrock, een coverband die oude rocknummers ‘met een eigen twist’ weer tot leven wekt. Ook de muziekformatie Fifty Bucks die juist meer bluessongs vertolkt, staat op de planken tijdens Park Live.

SPRUIT

Het festijn zal in ieder geval bezocht worden door een (groot deel van) de driehonderd bezoekers van Live in Liempde. Zij hebben de middag ervoor al genoten van optredens op wisselende locaties van Live in Liempde.

Locatie