De jaarlijkse galastoet van het Jacob-Roelandslyceum trok ook vorig jaar door de straten van Boxtel. Niets kon de havisten en vwo'ers ervan weerhouden plezier te hebben, zelfs een flinke bui niet.
De jaarlijkse galastoet van het Jacob-Roelandslyceum trok ook vorig jaar door de straten van Boxtel. Niets kon de havisten en vwo'ers ervan weerhouden plezier te hebben, zelfs een flinke bui niet. Foto: Peter de Koning, 2022.

Galastoet Jacob-Roelandslyceum

zaterdag 10 juni 2023 19:00

De eindexamenleerlingen van het Jacob-Roelandslyceum (JRL) trekken zaterdag 10 juni vanaf 19.00 uur in blinkende bolides door een deel van Boxtel. Die van het Baanderherencollege doen dat een dag eerder, vrijdag de 9e, vanaf 17.30 uur.

De route van het JRL: rotonde La Salle, Schijndelseweg, Europalaan, Robert Schumanlaan, Beneluxlaan, Hobbendonkseweg, Brederodeweg, Mgr. Bekkersstraat, Dr. Van Helvoortstraat en Fellenoord richting de school.

De stoet van het BHC vertrekt vanaf de Eikenlaan in park Molenwijk, slaat rechtsaf de Molenwijkseweg in en rijdt via Ronduutje en Stenen Kamer naar de school aan de Baanderherenweg.

Locatie