Kabaal in de keuken.
Kabaal in de keuken. Foto: eigen collectie.

Kabaal in de keuken

woensdag 31 mei 2023 14:30 t/m 16:15

Slaan op potten en pannen, blazen op de fluit van een fluitketel, met attributen uit de keuken valt prima muziek te maken. Bibliotheek Boxtel houdt woensdag 31 mei Kabaal in de keuken, in spiegeltent Bon Salon.

Sjef Kok heeft een droom: dirigent zijn van zijn eigen orkest. Hij haalt alles uit de (keuken)kast om samen met zijn gasten een overheerlijk orkest te maken. 

In de spiegeltent van Bon Salon kunnen kinderen zelf aan de slag in een combinatie van workshop en belevingstheater. De activiteit is bedoeld voor kinderen van vier tot en met acht jaar. Kabaal in de keuken is een productie van SNENS. Er zijn twee uitvoeringen, een van 14.30 tot 15:15 uur en een van 15.30 – 16.15 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de website van Huis73, www.huis73.nl.