Kalkhoff Modelle 2017
Kalkhoff Modelle 2017 Foto: Dan Zoubek.

Testdag auto’s en e-bikes

vrijdag 26 mei 2023 9:00 t/m 20:00

Van den Udenhout Occasion Park in Boxtel houdt vrijdag 26, zaterdag 27 en tweede pinksterdag, 29 mei haar Pinkstershow. Bezoekers kunnen hier auto’s en elektrische fietsen testen. 

De autozaak is gevestigd op het terrein van Classic Park aan de Koppenhoefstraat 14. Er is tijdens de Pinkstershow onder meer een gevarieerd aanbod aan jonge auto’s te zien en dus te testen. Dit geldt ook voor de e-bikes van fietsenzaak Eager Bikes, dat op hetzelfde terrein te vinden is. 

Bezoekers kunnen tijdens de showdagen ook gratis bij het Classic Park naar binnen, waar een grote collectie unieke oldtimers tentoongesteld staat. Daarnaast zorgen de twee ondernemers voor een hapje en een drankje. De openingstijden zijn op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en maandag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Locatie