Honderd wandelaars banjeren door Liempde voor de avonddriedaagse van buurtvereniging Den Berg. Basisschool De Oversteek was goed vertegenwoordigd: zo'n acht op de tien lopers bestond uit leerlingen van de school.
Honderd wandelaars banjeren door Liempde voor de avonddriedaagse van buurtvereniging Den Berg. Basisschool De Oversteek was goed vertegenwoordigd: zo'n acht op de tien lopers bestond uit leerlingen van de school. Foto: Gerard Schalkx.

Afsluiting avonddriedaagse Liempde

vrijdag 26 mei 2023 19:30

Het was door corona een poosje geleden dat er op drie avonden in mei overal door Liempde wandelaars liepen. Buurtvereniging Den Berg kon voor het eerst in vier jaar haar avonddriedaagse organiseren. Met honderd starters op dinsdag was er nog wel ruimte voor meer deelnemers tijdens de 39 editie, maar dat maakte het enthousiasme bij de lopers er niet minder om. Morgen, vrijdag 26 mei wordt iedereen rond 19.30 uur feestelijk binnengehaald op het Raadhuisplein. Fanfare Concordia helpt een muzikaal handje met de laatste meters vanaf De Serenade aan de Oude Dijk.