Hardlopers tijdens de FAC Paasloop van 2022.
Hardlopers tijdens de FAC Paasloop van 2022. Foto: eigen collectie.

FAC Paasloop door groene randen Boxtel

maandag 10 april 2023 10:00

FAC Paasloop door groene randen Boxtel

De bekende FAC Paasloop van de Boxtelse atletiekvereniging Marvel staat maandag 10 april, tweede paasdag, op de hardloopagenda. De 45e editie omvat drie parcoursen, een van tien, een van 5,5 en een van 1,2 kilometer.

Het traject van 1200 meter is bedoeld voor kinderen, de overige twee zijn voor recreanten en wedstrijdatleten. Het parcours voert, na de start op de atletiekbaan aan de Voetboog, door de groene dorpsrand van Boxtel en het buitengebied. Deelnemers aan de langste afstand pakken de fraaie Dommel-oversteek via de Hooibrug mee.

De kidsrun, voor jeugd tot en met twaalf jaar, start om 10.00 uur, de recreanten en wedstrijdlopers beginnen om 10.30 uur. Vooraf is er een gezamenlijke warming-up. Uiteraard mogen ouders en begeleiders gratis meelopen.

Deelnemen aan de FAC Paasloop kan na voorinschrijving, dit is mogelijk tot en met 5 april, via de website www.avmarvel.nl. Op de dag zelf is er geen inschrijfgelegenheid.

Locatie