Afbeelding
Foto: Bas van den Biggelaar

Drie workshops “Bouwen met Bricks” voor kinderen

zaterdag 1 april 2023 15:00 tot zondag 30 april 15:00

Oudere mensen kennen het misschien nog als Duplo, maar bij kinderen staat het bekend als Bricks. 6- tot 10-jarigen kunnen in april bij Bibliotheek Boxtel een workshop volgen om te leren bouwen met het speelgoed.  

Tijdens drie bijeenkomsten bedenken de kinderen een creatief en technisch bouwwerk. Zij werken aan iets dat om een oplossing vraagt. Onder leiding van Broni Abramiuc van Young Engineers Den Bosch, dat naschoolse activiteiten organiseert, gaan de deelnemers aan de slag. Een les duurt 75 minuten en bestaat uit een verhaal en spelenderwijs wetenschap, techniek en wiskunde leren kennen. Inschrijven voor de driedaagse cursus op de dinsdagen 4, 11 en 18 april, kan via huis73.op-shop.nl en kost 15 euro. De workshop begint telkens om 15.00 uur.

Locatie