Afbeelding
Foto: Hans van Doorn.

De agenda van gemeenschapshuis De Rots

maandag 27 maart 2023 9:00 tot zondag 31 december 9:00

De Rots is een gemeenschapshuis waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten in welke vorm dan ook. Dit kan samen met een groep maar ook door voor een kopje koffie. Stichting gemeenschapshuis De Rots ligt in de wijk Boxtel-Oost en is gevestigd aan de Nieuwe Nieuwstraat. De Rots is ontstaan in 1938 en heeft een lange geschiedenis. Vanaf 1988 is er een stichting in het leven geroepen die eigenaar is geworden van het pand. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die het ontmoeten van jong en oud in De Rots wil stimuleren. Dit kan zijn dmv een kopje koffie of om deel te nemen aan de activiteiten die hier georganiseerd worden. 

De agenda van De Rots is te vinden op: https://derotsboxtel.nl/Calendar.aspx

Wat is onder andere allemaal te doen: 

Dansen
Zingen
Kaarten
Kienen
Rotskidzz disco

Locatie