Afbeelding
Foto:

De agenda van Dorpshuis de Es

maandag 27 maart 2023 9:00 tot zondag 31 december 9:00

Dorpshuis de Es is al vele jaren een vaste ontmoetingsplek voor jong en oud in Esch. Sinds begin jaren 80, van de vorige eeuw, ligt het Dorpshuis aan de Dorpsstraat, tegenover de kerk. Naast de plaatselijke horeca vult Dorpshuis de Es een behoefte in voor onder meer verenigingen. De aangeboden ruimtes binnen het huis zijn geschikt voor wat kleinere gezelschappen en daarnaast is het mogelijk om in de grote zaal een groot gezelschap onder te brengen. Door de grootte is het tevens een vaste plek voor repetities van de fanfare en blaaskapel. Inmiddels kan gezegd worden dat er elke dag en avond (de weekenden uitgezonderd) activiteiten zijn in ons Dorpshuis.  

De agenda van De Es is te vinden op: https://dorpshuis-de-es.nl/Calendar.aspx

Locatie