Afbeelding
Foto: Hans Verberk

Tweedehands markt ten bate van clubkas Vogelvreugd Ons Ideaal

zondag 26 maart 2023 13:00 t/m 16:00


De Boxtelse vogelvereniging Vogelvreugd Ons Ideaal houdt zondag 26 maart een tweedehands markt in gemeenschapshuis De Rots aan Nieuwe Nieuwstraat 7 te Boxtel. Bezoekers zijn van 13.00 tot 16.00 uur welkom. Er zijn nog enkele verkooptafels te huur.

De hele benedenverdieping wordt omgetoverd tot een grote markplaats met een ruime verscheidenheid aan artikelen die zeker de moeite waard zijn voor een tweede leven. Naar verwachting worden ruim zeventig tafels volgepakt met tweedehands goederen van particulieren.

Bezoekers betalen 1,50 euro entreegeld, kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Wie een verkooptafel wil huren, kan een e-mail sturen naar jan@vogelvreugdonsideaal.nl of bellen naar telefoon nummer 06-22 54 77 44. Daar kunnen ook belangstellenden zich melden die een kraam willen reserveren voor de grote buitenmarkt op zondag 25 juni 2023.

Locatie