Fashionshows op twee plekken dit jaar.
Fashionshows op twee plekken dit jaar. Foto: Bas van den Biggelaar.

Modeshows op koopzondag

zondag 26 maart 2023 10:30

KOOPZONDAG IN TEKEN VAN FASHION

Wat de Boxtelse kledingzaken in petto hebben? Dat is 26 maart te zien voor het terras van restaurant De Rechter en dat van lunchroom Deegeluk. Bezoekers kunnen zichzelf tijdens de modeshows op de koopzondag trakteren op verschillende lekkernijen. 

Naast aanbiedingen en shows, kunnen de toeschouwers ook voor een pakket kiezen met een high tea bij het restaurant aan de Rechterstraat en de lunchroom aan de Markt. Onder het motto High Tea Fashionshow barst het modefestijn vanaf 10.30 uur los. Wie gebruik wil maken van de lunch à 27,50, dient zich aan te melden bij Diana van de Wiel via e-mail: diaan@diaanmode.nl, de maaltijden worden tussen 10.30 en 13.00 uur geserveerd.

SPRINGKUSSEN

Op hetzelfde moment is het ook koopzondag in hartje Boxtel. Iedereen kan naar hartenlust shoppen bij de centrumwinkeliers. De organisatie verzorgt ook voor extra feestelijke aankleding. Zo worden er (rode) lopers gelegd bij de zaken en wordt het straatbeeld opgeleukt met ballonnen. Ook aan de kinderen is gedacht: er komt een groot springkussen in de Croonpassage. Daarnaast klinkt er muziek door de centrumstraten.

Locatie