Afbeelding
Foto:

“West Side Story” van Steven Spielberg in FilmPodiumScopia

zaterdag 25 maart 2023 19:30

Wim van Liempt en Jos Vervoort, de mannen achter FilmPodiumScopia, vertonen zaterdag 25 maart vanaf 19.30 uur in Podium Boxtel de honderdste rolprent: ‘West Side Story’. Tevens onthullen ze die avond de nieuwe naam van hun initiatief, dat alweer ruim veertien jaar bestaat.

Bezoekers van de honderdste film krijgen tijdens de feestelijke avond niet alleen ‘West Side Story’ te zien en de nieuwe naam te horen. Zij mogen ook participeren in het nieuwe seizoen dat in september van start gaat. Vervoort: ,,We hebben een lijst van honderd films samengesteld die we nog niet eerder hebben vertoond. Daar mogen de bezoekers een keuze uit maken. De drie meest gekozen brengen we in het najaar onder de noemer: ‘de keuze van de kijker’. Draaien we de rollen een keer om.”

De honderdste rolprent die FilmPodiumScopia op zaterdag 25 maart laat zien is ‘West Side Story’. Niet de klassieker uit 1961, maar de nieuwe versie die regisseur Steven Spielberg in 2021 uitbracht. Kaartjes voor de vertoning kosten 7,50 euro en zijn te koop via www.podiumboxtel.nl.

Locatie