In de ontvangsthal van Liduina werd in 2017 een personeelsmarkt gehouden. Nu richten SintLucas-studenten er een expositie in.
In de ontvangsthal van Liduina werd in 2017 een personeelsmarkt gehouden. Nu richten SintLucas-studenten er een expositie in. Foto: Gerard Schalkx.

Expositie samenzorg liduina

woensdag 22 maart 2023 8:00 tot 16:45


Samenzorg: expo SintLucas in Liduina

In het besef dat de zorg verandert, zochten Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM) en mbo-school SintLucas samen naar een visuele vertaling van de uitdagingen. Het resulteert in een verrassende expositie die vanaf 22 maart vijf weken lang is te zien in de hal van het Boxtelse zorgexpertisehuis Liduina.

In de toekomst is de verbinding tussen ouderen, hun naasten en zorgprofessionals onmisbaar. De creatieve mbo-studenten brengen dit op een prikkelende manier in beeld: met humor, emotie of heel abstract. Het resultaat is een eigentijdse tentoonstelling die laat zien dat het gesprek over ‘samenzorg’ voor iedereen relevant is. 

Locatie