Zoeken naar goudklompjes in speelboerderij Het Gouden Woud was een van de ludieke opdrachten tijdens de Dupskwis Liemt van 2017.
Zoeken naar goudklompjes in speelboerderij Het Gouden Woud was een van de ludieke opdrachten tijdens de Dupskwis Liemt van 2017. Foto: Albert Stolwijk.

Durpskwis Liemt

vrijdag 3 november 2023 19:00 tot 23:00

Het zal de deelnemende teams van Durpskwis Liemt niet onopgemerkt blijven: de tiende editie van het vragenspel dat vrijdag 3 november op stapel staat. Buurtvereniging Klein Hoekje Nieuwe Wijk haalt speciaal voor deze lustrumeditie ‘herinneringen’ op aan de afgelopen jaren... Inschrijven kan vanaf vrijdag 1 september 00.00 uur via durpskwisliemt@gmail.com. In de mail moet de teamnaam vermeld staan, net als het telefoonnummer en mailadres van een contactpersoon die tijdens Durpskwis Liemt bereikbaar is. Ook moet duidelijk zijn aan welke versie van Durpskwis Liemt een groep deelneemt. 

Kosten bedragen 20 euro per formatie, gegevens om het bedrag over te maken, ontvangen de teams na aanmelding. De winnaars krijgen prijzen in de vorm van Op Liemt Gemunt-bonnen die zij kunnen besteden bij verschillende lokale ondernemers. De buurtvereniging houdt deelnemers ook op de hoogte via haar sociale mediapagina: www.facebook.com/durpskwis.liemt.