Broodbakken op ambachtelijke wijze. (Foto: Ruud van Nooijen).
Broodbakken op ambachtelijke wijze. (Foto: Ruud van Nooijen). Foto: Ruud_van_Nooijen_Boxtel_Netherlands

Workshop brood bakken

zaterdag 7 oktober 2023 13:00

Een ervaren bakker leert deelnemers zaterdag 7 oktober authentiek brood bakken. De workshop wordt gehouden in het bakhuis van bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd aan de Barrierweg 4. 

De leden van het bakkersgilde van D’n Liempdsen Herd willen de bezoekers graag het gevoel leren van het kneden van het deeg met de blote handen. Daarnaast geven zij alle geheimen prijs van een goed recept en geven aanwijzingen en tips hoe het brood kan worden gebakken. Na afloop neemt iedereen twee zelfgemaakte en in de authentieke, houtgestookte oven gebakken broden mee naar huis.

De workshop start om 13.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur. De kosten bedragen 24,95 euro, inclusief een kopje koffie of thee en een consumptie. Er kunnen maximaal tien personen deelnemen. Aanmelden is mogelijk door naam en telefoonnummer te sturen naar info@liempdsenherd.nl.  

Locatie