• Alles
  • (1)
    Evenement
  • (1)
    Sport

Festival Jungle van Eindhoven naar Landgoed Velder

vrijdag 10 september 12:00 t/m zondag 12 september 23:59 uur

Landgoed Velder in Liempde is in het weekend van 10, 11 en 12 september het toneel van het Jungle Festival. Hoewel het nog onzeker is of dergelijke evenementen na de zomer plaats kunnen vinden, is de organisatie druk bezig om alles toch rond te krijgen. De tickets gaan officieel dinsdag 23 maart in de verkoop, maar bezoekers kunnen nu al een plekje in de wachtrij reserveren.

Het dance en hiphop festival Jungle werd voorheen bij zwemplas de IJzeren Man in Eindhoven gehouden. De editie van 2019 was de laatste op die locatie. Vorig jaar kon het evenement vanzelfsprekend niet doorgaan, maar werd landgoed Velder al wel aangewezen als nieuwe plek om te dansen en te feesten 'in een creatief, duurzaam en mysterieus decor'.

Zoals ook bij dancefestival We Are Electric is het Liempdse terrein omgedoopt tot 'Velder Woods'. Verdeeld over drie dagen zijn er dj's, acts, cabaretiers, theatermakers en is er live muziek. Daarbij is het mogelijk om op de bijbehorende camping te overnachten. Voor de festivalgangers die blijven slapen zijn er allerlei extra's, zoals afterparty's maar ook meditatie-momenten en yoga.

Qua muziek kunnen bezoekers kiezen uit zeven verschillende podia, maar hiphop, r&b, house, disco en techno wordt gedraaid. De kaartverkoop gaat officieel dinsdag 23 maart om 12.00 uur van start. Echter is het nu al mogelijk om te registreren om niet achter niet net te vissen. Omdat het coronavirus nog altijd roet in het eten kan gooien, ook in september, betaalt iedereen in eerste instantie tien euro om tickets te reserveren. Als het festival doorgaat, moet het resterende bedrag betaald worden. Wordt het geannuleerd, dan ontvangen alle kaarthouders binnen twee weken hun geld terug.

Kijk voor meer informatie op www.junglefestival.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Landgoed Velder
0,Liempde
Velder 14
5298MB


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.