08:28:51    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 30 oktober 2013 08:59 uur, laatst gewijzigd op 30 oktober 2013 09:14 uur

Zumba-marathon voor goede doel

Zumba-marathon voor goede doel

Op de foto: Bij dansstudio Denziz werd eerder een zumba-marathon gehouden voor Jari Troeijen, die kampt met de ziekte van Duchenne. Meer dan 35 danseressen dansten toen drie uur lang voor het goede doel. (Foto: Gerard Schalkx).

In dansstudio Denziz aan de Stationsstraat in Boxtel wordt zaterdag 2 november van 19.00 tot 23.00 een zumba-marathon gehouden. Doel is zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor het Ronald McDonaldhuis in Rotterdam. De zaal is vanaf 18.30 uur geopend.

Jeroen en Silvia Stolk uit Boxtel brachten bijna acht maanden door in het Ronald McDonaldhuis in de Maasstad, waar ze nog steeds regelmatig verblijven. Reden hiervoor is hun dochtertje Femme (2), die werd geboren met enkele afwijkingen en tal van behandelingen en operaties moest ondergaan in het Sophia Kinderziekenhuis. Na afloop van de zumba-marathon wordt bekendgemaakt hoe groot de opbrengst is.

Vijf Nederlandse en buitenlandse instructeurs gaan zaterdag zweten en dansen voor het goede doel, waaronder de internationaal bekende en vermaarde Tanja Gottardo uit Wenen. De entree bedraagt 10 euro.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus EmielTechniek Doornmalen electro Toverboom Geerts advies Elan Bikes support Alfa Huidtherapie Geld en Makelaardij TopSlank Filipe Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg buisman optiek Beleef Boxtel