RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:43:22    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 04 augustus 2013 11:06 uur, laatst gewijzigd op 04 augustus 2013 11:08 uur

Zorgen over toekomst LSV

Zorgen over toekomst LSV

,,Voor komend seizoen is alles geregeld. Zo is er een eerste en tweede team, een dames- en veteranenelftal, de jeugd draait goed en het sportpark ligt er mooi bij”, aldus Leo van den Heuvel, interim-voorzitter van de Lennisheuvelse voetbalvereniging LSV. Over de toekomst na seizoen 2013-2014 maakt het bestuur zich echter wel zorgen.

Op de website van de club is te lezen dat de betrokkenheid uit Lennisheuvel steeds verder afbrokkelt. Van den Heuvel geeft aan dat het met name over de animo van spelers en vrijwilligers gaat. ,,Als die animo hetzelfde blijft als nu, kunnen wij niet meer verder.” Het clubhuis blijft gesloten tijdens de jeugdwedstrijden als zich geen nieuwe vrijwilligers melden, zo is op de website van LSV te lezen. Ook zijn er nog andere vacatures: de club zoekt een assistent-scheidsrechter (grensrechter), diverse bestuursleden en vrijwilligers voor de administratie.

Inmiddels heeft het bestuur een commissie aangesteld die de toekomst van LSV onder de loep neemt. ,,De komende tijd gaan we allerlei gesprekken voeren en nadenken over de toekomst. Samenwerking met andere clubs zou een optie kunnen zijn, maar er is nog niets concreets te melden op dit moment.” (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Proef Culinair Geerts advies