06:55:29    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 28 september 2014 15:56 uur, laatst gewijzigd op 28 september 2014 16:04 uur

Zonovergoten Boxtel Oost Dag

Zonovergoten Boxtel Oost Dag

Op de foto: De drukte was groot tijdens de vierde editie van de Boxtel Oost Dag, vooral in de Nieuwe Nieuwstraat trokken veel dagjesmensen langs de marktkramen. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Organisatoren van grote evenementen kunnen alles nog zo goed geregeld hebben, er is altijd een factor die ze niet in de hand hebben: het weer. Wat dat betreft mag Jan de Vreede, voorzitter van het Wijkplatform Boxtel-Oost, zich gelukkig prijzen. Ook de vierde drukbezochte editie van Boxtel Oost Dag werd gehouden onder een heerlijk, behaaglijk zonnetje.

Nieuw dit jaar was de deelname van het Boxtelse gilde Sint-Barbara & Sint-Joris, die naast de bekende demonstraties vendelen en trommelen de jeugd bij gemeenschapshuis De Rots kennis liet maken met laserschieten; een moderne versie van het kruisboogschieten.

In en rond het Boxtelse gemeenschapshuis was het thema 'Kunst, cultuur en kinderen' en kon de jeugd deelnemen aan tal van workshops, zich laten schminken en in de schaduw van De Rots op een grasveld heerlijk uitleven op onder meer springkussens, een autobaan en een voetbalveldje. De Nieuwe Nieuwstraat en de Beneluxlaan tot aan winkelcentrum Oosterhof vormden weer het decor voor een lang en kleurrijk lint van meer dan zestig kramen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Proef Culinair Gemeente Boxtel Olieenzo