RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:33:41    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 28 september 2014 15:56 uur, laatst gewijzigd op 28 september 2014 16:04 uur

Zonovergoten Boxtel Oost Dag

Zonovergoten Boxtel Oost Dag

Op de foto: De drukte was groot tijdens de vierde editie van de Boxtel Oost Dag, vooral in de Nieuwe Nieuwstraat trokken veel dagjesmensen langs de marktkramen. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Organisatoren van grote evenementen kunnen alles nog zo goed geregeld hebben, er is altijd een factor die ze niet in de hand hebben: het weer. Wat dat betreft mag Jan de Vreede, voorzitter van het Wijkplatform Boxtel-Oost, zich gelukkig prijzen. Ook de vierde drukbezochte editie van Boxtel Oost Dag werd gehouden onder een heerlijk, behaaglijk zonnetje.

Nieuw dit jaar was de deelname van het Boxtelse gilde Sint-Barbara & Sint-Joris, die naast de bekende demonstraties vendelen en trommelen de jeugd bij gemeenschapshuis De Rots kennis liet maken met laserschieten; een moderne versie van het kruisboogschieten.

In en rond het Boxtelse gemeenschapshuis was het thema 'Kunst, cultuur en kinderen' en kon de jeugd deelnemen aan tal van workshops, zich laten schminken en in de schaduw van De Rots op een grasveld heerlijk uitleven op onder meer springkussens, een autobaan en een voetbalveldje. De Nieuwe Nieuwstraat en de Beneluxlaan tot aan winkelcentrum Oosterhof vormden weer het decor voor een lang en kleurrijk lint van meer dan zestig kramen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Doornmalen electro Geerts advies Proef Culinair Olieenzo Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Huidtherapie