23:38:28    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 10 februari 2013 18:40 uur, laatst gewijzigd op 11 februari 2013 18:07 uur

Zonnige optocht in Ploegersland

Zonnige optocht in Ploegersland

Op de foto: De leden van buurtvereniging Looeind lopen als taartjes en snoepjes door Ploegersland. (Foto: Gerard Schalkx).

Geen grote wagens maar wel een bonte stoet van goed verzorgde en originele creaties met 'Fist' was zondagmiddag te bewonderen in de optocht in Ploegersland. De deelnemers hadden hun best gedaan om met het thema van prins Lars aan de slag te gaan.

Volgens prins Lars was ’n fist gin fist, as gullie niet bent gewist. De ouderen van buurtvereniging Looeind hadden zich uitgedost als taartjes, terwijl de kleintjes de snoepjes op de taart vormden. Volgens hen is ’n fist gin fist, as ge onze taartjes het gemist.

Het royaal aanwezige publiek genoot naast de uitdossingen van carnavalsverenigingen en buurtverenigingen ook van ruimschoots aanwezig individueel initiatief.

Roy, Caspar, Rinze, Rens en Chiel bijvoorbeeld waren letterlijk het schip ingegaan met de vraag: 'Waar wordt hier ge(v)fist?’ Hun boot was zeer verzorgd en de matrozen deden hun best om overal te (v) fissen.

Meer over de kleurrijke optocht in Ploegersland in Brabants Centrum van 14 februari.

Auteur: Margo Bartelds

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Podium Boxtel Toverboom buisman optiek EmielTechniek Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Olieenzo Huidtherapie TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Remax-optimus Filipe Alfa Beleef Boxtel