19:37:22    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 25 maart 2012 17:03 uur, laatst gewijzigd op 25 maart 2012 18:36 uur

Zonnige modezondag in Boxtel

Zonnige modezondag in Boxtel

Op de foto: Tijdens de modekoopzondag in het centrum van Boxtel toonden modellen de nieuwste modetrends. Ook in de Croonpassage lag een catwalk. (Foto: Peter de Koning).

De lente is dit jaar al vroeg ingetreden en dat was te merken tijdens de modezondag in Boxtel. Honderden mensen kwamen naar het centrum om te kijken naar de voorjaarscollectie van Boxtelse modezaken.

De hele middag kon het publiek kijken naar modellen die de nieuwste kleding- en accessoiretrends toonden. Er waren drie podia opgebouwd aan de Stationsstraat, Rozemarijnstraat en de Croonpassage. Op iedere catwalk waren twee shows van twintig minuten te zien. Tegelijkertijd waren alle modezaken geopend, zodat bezoekers de nieuwste kleding meteen konden aanschaffen.

Kleur bleek het toverwoord van 2012. Er werden broeken, jasjes, schoenen en brillen in alle kleuren van de regenboog geshowd. Evelien, Maaike en Sam zagen het ook. ,,Een vriendin van ons liep mee en het zonnetje schijnt, dus we kwamen even kijken”, zegt Maaike. Het drietal heeft niets gekocht, maar deed wel wat inspiratie op. ,,Ik zag een roze broek en die vond ik heel mooi. Misschien koop ik die nog wel”, lacht Evelien.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Doornmalen electro Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies