RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:29:00    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 07 juni 2013 21:53 uur, laatst gewijzigd op 10 juni 2013 15:40 uur

Zonnige intocht avondvierdaagse

Zonnige intocht avondvierdaagse

Op de foto: Blijdschap bij leerlingen van de Sint-Petrusschool. Zij wonnen de wisselbeker tijdens de 42e avondvierdaagse. (Foto: Peter de Koning).

Een stralend zonnetje vergezelde de deelnemers aan de 42e editie van de avondvierdaagse in Boxtel dit jaar tijdens de wandeltochten. Ook de intocht op de Markt werd vrijdagavond extra feestelijk door het prachtige weer. Alle wandelaars kwamen hier samen en werden opgewacht door familieleden en vrienden.

Met muzikale omlijsting van de Gildenbondsharmonie en Boxtel's Harmonie legden de wandelaars de laatste kilometers richting de Boxtelse Markt af. Niet alleen bekenden wachtten hen hier op, ook wethouder Willie van de Langenberg was present om de wandelaars te ontvangen. Hij was lovend over het grote aantal deelnemers. ,,Morgen mag ik de Boxtelse sportkampioenen huldigen, maar eigenlijk doe ik dat nu al. Want jullie zijn allemaal toppers!"

Speciale aandacht was er voor de twaalf Boxtelse basisscholen die dit jaar meededen aan de avondvierdaagse. De Sint-Petrusschool wist voor de tweede keer op rij de eerste prijs te behalen; 81,7 procent van de leerlingen wandelde mee. De kinderen waren door het dolle heen en sprongen enthousiast rond over de overvolle Markt. De uitslag van de basisscholen is als volgt: 1. Sint-Petrus; 2. Theresia; 3. De Beemden; 4. Hobbendonken; 5. Vorsenpoel; 6. Spelelier; 7. Prinses Amalia; 8. Molenwijk; 9 t/m 12. Angela, Maremak, Michaël, Speelman.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Geld en Makelaardij Proef Culinair Beleef Boxtel