01:07:52    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 27 juli 2014 14:15 uur, laatst gewijzigd op 27 juli 2014 14:17 uur

Zonnige braderie bij Dennenoord

Zonnige braderie bij Dennenoord

Loombandjes, kleding, boeken en sieraden. Tijdens de braderie bij recreatie- en chaletpark Dennenoord in Boxtel was van alles te koop. Een vijftigtal kramen was opgesteld op het terrein.

Het parkeerterrein bij Dennenoord bleek niet groot genoeg voor de vele bezoekers die met de auto de braderie bezochten en ook de fietsenrekken puilden uit. Het was zondag dan ook prachtig weer om lekker rond te snuffelen bij de diverse kramen. Ook het terras van het chaletpark was goedgevuld; volwassenen genoten van een fris drankje terwijl de kinderen konden spelen in de speeltuin en op de trampolines.

Populair was de kraam met loombandjes. Het is dan ook de nieuwste trend onder jongeren en de verkopers deden goede zaken. Maar de braderie bleek ook een prima plek om vakantielectuur aan te schaffen. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Remax-optimus Filipe Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek buisman optiek Olieenzo Geerts advies Doornmalen electro Geld en Makelaardij