04:46:54    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 08 oktober 2012 09:10 uur, laatst gewijzigd op 08 oktober 2012 09:18 uur

Zonnig Herfstfestijn op Markt

Zonnig Herfstfestijn op Markt

Op de foto: Bij de stand van Helicon Opleidingen konden kinderen knutselwerkjes maken. (Foto: Gerard Schalkx).

Het zonnige herfstweer trok zondagmiddag een groot aantal bezoekers naar het Boxtelse centrum. Tijdens het jaarlijkse Herfstfestijn was er weer van alles te beleven. Rond het thema 'Boxtel, Toen en in de Toekomst' waren diverse activiteiten georganiseerd, bedrijven en verenigingen presenteerden zich en bezoekers konden genieten van kunst en lekkere hapjes.

Naast stands van Van der Velden Rioleringsbeheer, het Rode Kruis, Reddingsbrigade Boxtel en Helicon Opleidingen konden kinderen op de Markt hun eigen tijdmachine maken. Ook was er een zogenaamde welzijnszegger aanwezig die tarotkaarten legde voor de bezoekers.

Na het rondstruinen over de Markt konden bezoekers bij diverse horecagelegenheden terecht om een speciaal herfstgerecht te proeven. Dankzij het mooie weer zaten ook de terrassen overvol en kreeg het Herfsfestijn een extra zonnig tintje.

Een uitgebreid verslag van het Herfsfestijn is te lezen in het Brabants Centrum van donderdag 11 oktober.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Beleef Boxtel TopSlank Filipe Toverboom Geerts advies EmielTechniek buisman optiek Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Remax-optimus Podium Boxtel Olieenzo Alfa Meubelmakerijdenberg