04:53:34    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 17 mei 2011 09:41 uur, laatst gewijzigd op 17 mei 2011 09:48 uur

Zoektocht naar eigen identiteit

Zoektocht naar eigen identiteit

Op de foto: Karin Nievelstein zingt het publiek toe tijdens de voorstelling Hersenstorm. (Foto: Albert Stolwijk).

Toneelgroep Boxtheater beleeft vanavond de première van de voorstelling Hersenstorm. Regisseur Hanna Jansen schreef het stuk op basis van materiaal dat de acteurs zelf aandroegen. Wederom is gekozen voor een voorstelling op een verrassende Boxtelse locatie.

Hersenstorm gaat over Roy, die na een zwaar auto-ongeluk aan geheugenverlies lijdt. Op zijn verjaardag ontmoet hij Ko, een man die hem meeneemt op een tocht door zijn hoofd en deuren opent die anders voor altijd gesloten zouden zijn gebleven. Het centrale thema is het terugvinden van je identiteit. De rollen worden gespeeld door Robert Brussée, Frenk Breuer, Karla Niggebrugge, Karin Nievelstein en Marie-José van Hal.

De voorstelling is te zien op 17, 19, 20, 21, 24, 26, 27 en 28 mei. Toegangskaarten kosten tien euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc aan de Markt en via www.boxtheater.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Olieenzo Beleef Boxtel