RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:20:43    zaterdag, 17 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 29 september 2013 12:20 uur, laatst gewijzigd op 29 september 2013 12:20 uur

Zevende tip over Ploegersprins

Zevende tip over Ploegersprins

Wekelijks worden tips verspreid over de nieuwe Ploegersprins die vrijdag 25 oktober wordt geïnstalleerd tijdens een openbare bijeenkomst in zaal De Punder. Een aantal inzenders weet inmiddels zeker wie de nieuwe carnavalsprins is. En er gaat niets boven zeker weten, toch?

Ook de vorige tip, die na te lezen is op de website van De Ploegers, heeft heel wat reacties te weeg gebracht. Het mooiste is dat iedereen het zeker weet. En wie de wijsheid in pacht heeft? Over wijsheid gaat de nieuwe tip ook. Het is een eigenschap die bij de nieuwe prins hoort. Een zeer wijs man mag je hem wel noemen. Niet dat hij een Einstein is, maar een pannenkoek is hij ook zeker niet. Hij heeft vroeger goed zijn best gedaan op school. Hij heeft zelfs gestudeerd, deze prins. Goed onderwijs moet, is zijn motto. Helaas heeft hij niet verteld of hij zijn diploma wel gehaald heeft.

Mensen die denken te weten wie de nieuwe carnavalsprins van Ploegersland wordt, kan zijn of haar suggestie mailen naar redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzendingen worden twee kaartjes voor de zittingsavonden verloot. Op dit moment zijn al tientallen tips aangedragen. Alle namen worden twee weken voorafgaand aan de installatie van de nieuwe prins gepubliceerd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

040Fit Doornmalen electro Kindertuin Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Geerts advies Zwanenberg adviesgroep Beleef Boxtel SNS Bank Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht TopSlank Tiga Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Natasja fashion Koppelmans Toverboom Huidtherapie