00:02:33    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 29 september 2013 12:20 uur, laatst gewijzigd op 29 september 2013 12:20 uur

Zevende tip over Ploegersprins

Zevende tip over Ploegersprins

Wekelijks worden tips verspreid over de nieuwe Ploegersprins die vrijdag 25 oktober wordt geïnstalleerd tijdens een openbare bijeenkomst in zaal De Punder. Een aantal inzenders weet inmiddels zeker wie de nieuwe carnavalsprins is. En er gaat niets boven zeker weten, toch?

Ook de vorige tip, die na te lezen is op de website van De Ploegers, heeft heel wat reacties te weeg gebracht. Het mooiste is dat iedereen het zeker weet. En wie de wijsheid in pacht heeft? Over wijsheid gaat de nieuwe tip ook. Het is een eigenschap die bij de nieuwe prins hoort. Een zeer wijs man mag je hem wel noemen. Niet dat hij een Einstein is, maar een pannenkoek is hij ook zeker niet. Hij heeft vroeger goed zijn best gedaan op school. Hij heeft zelfs gestudeerd, deze prins. Goed onderwijs moet, is zijn motto. Helaas heeft hij niet verteld of hij zijn diploma wel gehaald heeft.

Mensen die denken te weten wie de nieuwe carnavalsprins van Ploegersland wordt, kan zijn of haar suggestie mailen naar redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzendingen worden twee kaartjes voor de zittingsavonden verloot. Op dit moment zijn al tientallen tips aangedragen. Alle namen worden twee weken voorafgaand aan de installatie van de nieuwe prins gepubliceerd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Proef Culinair Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Geerts advies